Novice

Novice

VERIFIKACIJA HACCP SISTEMA

Novice
featured image

 

POTREBUJETE VERIFIKACIJO HACCP SISTEMA ALI REDNI NADZOR NA PODROČJU HIGIENE V VAŠI KUHINJI?

 

 

Vam pa to predstavlja precejšen strošek?

 

Storitev za vas opravimo po ugodni ceni in pravilih stroke..

 

Pokličite na številko 040 638 110.

 

Verifikacijo in nadzor (odvzem brisov na snažnost, vzorčenje živil za mikrobiološke preiskave, svetovanje, izobraževanje s področja HACCP sistema (dobra proizvodnja in dobra higienska praksa) izvaja strokovno usposobljena oseba s 15 letnimi praktičnimi izkušnjami na področju priprave in izvajanja HACCP sistema, prehrane in dietetike v bolnišnicah, gostinskih obratih, planinskih postojankah, hotelskih kuhinjah,….

Svetujemo vam tudi kako preprečiti razmnoževanje Legionelle spp. v vašem vodovodnem sistemu, izdelamo ustrezno dokumentacijo in po potrebi opravimo tudi vzorčenje vode.

Nudimo tudi pomoč pri označevanju živil (energijsko hranilne vrednosti, alergeni). V Evropski uniji se bo decembra 2014 začela uporabljati nova Uredba o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom, ki uvaja številne novosti: obvezno označevanje hranilne vrednosti, predpisano minimalno velikost črk, označevanje alergenov tudi na živilih, ki niso predpakirana in v obratih javne prehrane.

Živila na slovenskem trgu morajo biti označena v slovenskem jeziku, skladno s predpisano zakonodajo. Neustrezno označevanje je sankcionirano.

 

TRIS svetovanje

Sonja Čeferin Tomaš,univ.dipl.inž.živ.teh.

 

 

Ostali kontaktni podatki:

sonja.ceferin@gmail.com;

roman.tomas@telesat.si

info@tris-svetovanje.si

 www.tris-svetovanje.si