Novice

Novice

USPOSABLJANJE IZ HIGIENE ŽIVIL IN HACCP SISTEMA

Novice
featured image

Usposabljanje zaposlenih v zvezi s higieno živil in HACCP sistemom

Usposabljanje je namenjeno vsem osebam, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezni upoštevati načela sistema HACCP.

Usposabljanje za odgovorne in ostale osebe, ki delajo v prometu in proizvodnji z živili se izvaja na podlagi Uredbe Evropskega parlamenta in Sveta (ES) o higieni živil in Zakona o zdravstveni ustreznosti živil in izdelkov ter snovi, ki prihajajo v stik z živili.

TERMIN:

26. 10. 2017 ob 14:30

TRAJANJE:

3 pedagoške ure (teme na usposabljanju so prilagojene potrebam udeležencev)

LOKACIJA:

Usposabljanje bo potekalo na ZVD Zavodu za varstvo pri delu d.o.o., Chengdujska cesta 25, 1260 Ljubljana – Polje

Udeleženci prejmejo gradivo in okrepčilo med odmorom (kava).

DODATNE INFORMACIJE in PRIJAVE:

Fanči Avbelj
T: + 386 (0)1 585 51 21
F: + 386 (0)1 585 51 74
G: + 386 (0)41 658 953
E: Fanči Avbelj