Pravna obvestila

Pravna obvestila

Pogoji uporabe

Vse pravice pridržane © TRIS Svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p.

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh so last podjetja TRIS Svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja TRIS Svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p.

Podjetje TRIS Svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. TRIS Svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p. si pridržuje pravico do sprememb vsebin objavljenih na svojih spletnih straneh.

 

Politika zasebnosti

V TRIS Svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p. spoštujemo vašo zasebnost in v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) na spletni strani www.tris-svetovanje.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

Pomen izrazov:

Lastnik in upravljavec spletne strani www.tris-svetovanje.si je podjetje TRIS Svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p. V tem besedilu se večkrat pojavlja v prvi osebi množine (mi, nas, naše ipd.).

Obiskovalec ali uporabnik spletne strani www.tris-svetovanje.si je vsaka oseba, ki obišče omenjeno spletno stran. V besedilu je obiskovalec večkrat nagovorjen v drugi osebi množine (vi, vaše ipd.).

Katere podatke zbiramo

Ko izpolnete kontaktni obrazec, v sistem vnesete svoje ime, e-poštni naslov, telefon, skratka podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo.

S kakšnim namenom zbiramo osebne podatke

Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani www.tris-svetovanje.si je poslovne oz. edukativne narave, in sicer:

  • V primeru, da izpolnete kontaktni obrazec z namenom poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije vaše osebne podatke hranimo v naši bazi, na podlagi legitimnega interesa družbe. TRIS Svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p. v tem primeru obdeluje in hrani vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega trženja. Komunikacija v tem primeru je individualna, kar pomeni, da niste avtomatično uvrščeni na nobeno e-poštno listo (razen če se nanjo posebej naročite).

Rok hrambe osebnih podatkov

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.

Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja. To lahko storite pisno oz. v elektronski obliki na naš elektronski naslov. V tem primeru bomo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter vas o tem obvestili.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran www.tris-svetovanje.si gostuje na varnem spletnem strežniku in je podvržena rednim varnostnim pregledom (malware scanning).

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za TRIS Svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Piškotki

Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani www.tris-svetovanje.si.

Dovoljenje lahko tudi zavrnete ali pa izklopite vse piškotke v vašem spletnem brskalniku. V tem primeru se lahko zgodi, da bo vaša izkušnja na spletni strani www.tris-svetovanje.si delno okrnjena.

Piškotke uporabljamo zgolj za normalno delovanje sistema, ki vam obiskovalcem servira spletno stran.

Povezave na spletne strani tretjih oseb

Spletne vsebine na strani www.tris-svetovanje.si lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. TRIS Svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p. na te politike nima vpliva in ne jamči za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov.